Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYBALL
Μεσημεριανό ντέρμπι κορυφής

Eurokinissi

Το ντέρμπι στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του ενός εκ των δύο συγκατοίκων στη δεύτερη θέση, Ηρακλή, στο κλειστό του Ρέντη συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή εμβόλιμη 9η αγωνιστική στη Volleyleague ανδρών. Μάλιστα, το γεγονός ότι η αναμέτρηση των δύο αποτελεί κόντρα κορυφής μετά από πολλά χρόνια και ότι διεξάγεται σε ασυνήθιστη για τέτοιου είδους παιχνίδια ώρα (14.30 λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας) το κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντας αήττητοι είναι και το φαβορί της αναμέτρησης και επιδιώκουν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά (+5) που έχουν από τους διώκτες τους. Από την άλλη, ο Ηρακλής στο δεύτερο ουσιαστικά ντέρμπι θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα απ' ό,τι κόντρα στον ΠΑΟΚ (ήττα 3-0) και να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.

Κατά τ' άλλα δοκιμασία περιμένει και τον έτερο κάτοχο της δεύτερης θέσης, Παναθηναϊκό, που αν και γηπεδούχος φιλοξενεί την Κηφισιά που θέλει να ανέβει βαθμολογικά και να πλησιάσει την πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ολυμπιακός - Ηρακλής (Ρέντη 14.30), ΠΑΟΚ - Κύζικος (Πυλαία 18.00), Παμβοχαϊκός - Ορεστιάδα (18.00), Ηρακλής Χαλκίδας - Φοίνικας Σύρου (Χαλκίδα 18.00), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναχαϊκή (Αλεξ/πολη 19.00), Παναθηναϊκός - Κηφισιά (Πανελληνίου 20.30 Νovasports).

Challenge Cup γυναικών: Πρεμιέρα στα δύσκολα

Με το «καλημέρα» στα δύσκολα μπαίνει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που στην πρεμιέρα των αγώνων για το Challenge Cup υποδέχεται σήμερα στο κλειστό του Ρέντη (19.00 Cosmote Sports 6) την κάτοχο του τροπαίου C.S.M. Βουκουρεστίου. Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι το αποτέλεσμα εκείνο που ενόψει της ρεβάνς στη Ρουμανία θα την κρατήσει εντός του στόχου της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ