Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές για τα παιδιά

Από τη γιορτή που οργάνωσε την περασμένη Κυριακή το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω
Από τη γιορτή που οργάνωσε την περασμένη Κυριακή το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω
Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται από σωματεία και μαζικούς φορείς οι εξής γιορτές για τα παιδιά:

-- Από τον Σύλλογο της ΟΓΕ στην Καλλιθέα και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Ποντίων Αθηνών, την Παρασκευή 16/12, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων (Αριστείδου 183 και Φιλαρέτου). Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακά δρώμενα, κάλαντα, παραμύθι, μουσική και χορό.

-- Από το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ) την Κυριακή 18/12, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110). Η εκδήλωση περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και έκθεση παιδικού βιβλίου.

-- Από την Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας την Κυριακή 18/12, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45). Η εκδήλωση εστιάζει στην αλληλεγγύη, περιλαμβάνει ζαχαροπλαστική με χριστουγεννιάτικα γλυκά, χειροτεχνίες, κατασκευή εορταστικών καρτών για τα προσφυγόπουλα, μουσική και χορό, έκθεση βιβλίου.

-- Από την Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου (μέλος της ΟΓΕ) την Κυριακή 18/12, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ανάγνωση του παιδικού βιβλίου «Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους», παιχνίδι και παράσταση Καραγκιόζη.

-- Από το Σύλλογο Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων «Η Ενότητα», το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου και την Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, την Κυριακή 18/12, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν στολίδια, θα ζωγραφίσουν, θα παίξουν και θα στολίσουν το δέντρο της Ειρήνης και Αλληλεγγύης όλων των λαών. Στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ