Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, για την ονομαστική εορτή του στις 21 Δεκέμβρη, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

Η γυναίκα του Κική και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 3 Δεκέμβρη 2016 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια που «έφυγε» ο αγαπημένος μας πατέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ χωρίς να λείψει ούτε μια στιγμή από τη μνήμη μας. Στο Κόμμα που αγάπησε και υπερασπίστηκε με πάθος μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Τα παιδιά του, Τζένη και Νίκος Φώσκολος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗ, γεννημένου στο Δίστρατο Κόνιτσας το 1954, που «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα την 9/12/2016. Σύντροφος, μέλος του ηρωικού ΚΚΕ, που πάλευε μέσα από τις γραμμές του, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού.

Η σύζυγος Αθανασία

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗ, ο Οικονόμου Νίκος, προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, Λευτέρη, μέχρι να έρθει η τάξη μας στην εξουσία.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από τα βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ στην Ομόνοια. ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, Γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944, εν ψυχρώ, από τους συνεργάτες των Γερμανών. ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ ΝΕΩΝ στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς το 1944, αργότερα εξορίστηκε στον Αϊ-Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, Χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, που τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Στη μνήμη όλων των παραπάνω προσφέρω 300 ευρώ στην ΚΟΑ.

Βασιλική Κότσιρα


ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ