Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τίτλοι τέλους για Πλατέλα στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπως αναμενόταν μετά τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, και τυπικά από χτες ο Βαγγέλης Πλατέλας αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να συμφωνεί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για λύση του συμβολαίου του και να μένει ελεύθερος. Ο παίκτης φεύγει απ' την Ενωση μετά από 3,5 χρόνια, όταν πήγε στην ομάδα την πρώτη της χρονιά στη Γ' εθνική. Ωστόσο, η έλευση του Ζοσέ Μοράις στην τεχνική ηγεσία σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για τον παίκτη, καθώς δεν υπολογιζόταν απ' τον νέο τεχνικό και μάλιστα το τελευταίο διάστημα προπονούνταν μόνος του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν τα θέματα των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Αλλωστε, σύμφωνα με τα κατά καιρούς λεγόμενα των υπευθύνων της ΠΑΕ, το ποιοι θα φύγουν απ' την ομάδα είναι η πρώτη προτεραιότητα ενόψει Γενάρη και μάλιστα η φημολογία θέλει τις τελευταίες μέρες να υπάρχει κινητικότητα στις περιπτώσεις των Μανιάτη - Σιόβα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει προκειμένου να αναλάβουν διοικητικά πόστα στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας, με τους οποίους η ΠΑΕ συμφώνησε προκειμένου να αποτελέσουν τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον επικεφαλής των ακαδημιών αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ