Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκδηλώσεις και γιορτές για τα παιδιά

Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Λάρισα
Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Λάρισα
Με εκδηλώσεις και παιδικές γιορτές σωματεία και μαζικοί φορείς συνεχίζουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις λαϊκές οικογένειες σε όλη τη χώρα.

Στη Λάρισα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν η Ενωση Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ) και το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Η εκδήλωση περιελάμβανε παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Κοσμά Παναγιώκα «Ο Καραγκιόζης και το πηγάδι των ευχών», καθώς και χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κατασκευές. Ταυτόχρονα, σε άλλη αίθουσα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - συζήτηση για τους γονείς με θέμα: «Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο και την προσφυγιά», με ομιλήτρια την Εύη Κοντόρα, συγγραφέα παιδικών βιβλίων και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Ανάλογες εκδηλώσεις για τα παιδιά έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα, Πέμπτη:

-- Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου, στις 11 π.μ. στα γραφεία του.

-- Από το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 10.30 π.μ., διοργανώνεται εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων, του παιδικού σταθμού, τα παιδιά που θα νοσηλεύονται τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς και τους εργαζόμενους, με την παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας» από το «Κου Κλο - Θέατρο Κρήτης», στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Επίσης, την Κυριακή 8/1, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) οργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με παιχνίδια, κατασκευές και θεατρική παράσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ