Τετάρτη 4 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Υπερασπίζεται το δικό της «κόφτη»

Το δικό της, εγχώριο «κόφτη», που θα τον επιβάλει από μόνη της ως κυβέρνηση, συνέχισαν και χτες να αντιπροτείνουν τα στελέχη της ΝΔ, στην αντιπαράθεσή τους με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για το ποια είναι η καταλληλότερη συνταγή για την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου.

Σε αυτή τη βάση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, επιτέθηκε χτες στην κυβέρνηση ότι με τους δανειστές «συζητά τα πρόσθετα μέτρα που θα πάρει», ότι «συζητά το νέο, 4ο μνημόνιο», ενώ σε αντίστοιχο μήκος κύματος, τα αρμόδια στελέχη της ΝΔ Χ. Σταϊκούρας και Απ. Βεσυρόπουλος, δήλωναν ότι «η πολιτική της υπερφορολόγησης έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχής των πολιτών και της οικονομίας» και ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Μια νέα κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και της ΝΔ, που θα οικοδομήσει κλίμα εμπιστοσύνης στην οικονομία και θα μειώσει τους φόρους» στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η ΝΔ, βέβαια, αντιπροτείνει, επίσης, ως αποδοτικότερη για το κεφάλαιο τη «στοχευμένη μείωση των κρατικών δαπανών» και φυσικά «μείωση της φορολογίας και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των επενδύσεων στη χώρα», δηλαδή παραπέρα φοροελαφρύνσεις και κίνητρα στους επιχειρηματικούς ομίλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ