Τρίτη 10 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΒΟΛΕΪ: Με νίκες των ομάδων που φιγουράρουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας άνοιξε η αγωνιστική δράση στη Volley League για τη νέα χρονιά με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής. Τα αποτελέσματα: Ορεστιάδα - Ηρακλής 1 - 3, Κηφισιά - Φοίνικας Σύρου 2 - 3, Παναθηναϊκός - Κυζικός 3 - 0, ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3 - 0, Ολυμπιακός - Παναχαϊκή 3 - 1, Ηρακλής Χαλκίδας - Παμβοχαϊκός 1-3. Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 35 και ακολουθούν Παναθηναϊκός 30, ΠΑΟΚ 26, Παμβοχαϊκός 24 κ.τ.λ.

ΠΟΛΟ: Τη Γαλλία θα αντιμετωπίσει σήμερα η εθνική ανδρών στον Πειραιά (19.00 Novasports) για την 3η αγωνιστική του ομίλου της στο World League, θέλοντας τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ολλανδία υποδέχεται την Κροατία.

ΣΤΙΒΟΣ: Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο του ελληνικού στίβου και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού ο θάνατος του 63χρονου Γιάννη Σταματόπουλου που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ