Σάββατο 25 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ η γειτονική χώρα

Ολο και πιο πολύ με στρατόπεδο μοιάζει η γειτονική ΠΓΔΜ με τα ΝΑΤΟικά στρατεύματα να καταφθάνουν και να καταλαμβάνουν θέσεις ελέγχου περιοχών. Ανάμεσά τους και οι πρώτοι 157 Ελληνες που ήδη βρίσκονται εκεί και θα ενισχυθούν σήμερα από τους υπόλοιπους περίπου 200. Η ελληνική κυβέρνηση δε δίστασε να τους στείλει παρά τους ομολογημένους κινδύνους.

Υποτίθεται πως κλείστηκε συμφωνία για τον αριθμό των όπλων που θα συλλεγούν από τους Αλβανούς αυτονομιστές αλλά αυτός ο αριθμός... δεν ανακοινώνεται επίσημα. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως η όλη υπόθεση ήταν άλλοθι προκειμένου να γίνει η ΝΑΤΟϊκή επέμβαση. Στο μεταξύ και χτες υπήρχαν συγκρούσεις στα βορειοδυτικά της χώρας.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε χτεσινή της συνέντευξη στο ραδιοσταθμό «Σκάι», για άλλη μια φορά προειδοποίησε πως «ανεξάρτητα αν υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός διαμελισμού της χώρας - γιατί μπορεί να υπάρχουν δυνάμεις που τον θέλουν, άλλες να μην τον θέλουν - ωστόσο η τρίτη ΝΑΤΟική επέμβαση στα Βαλκάνια για τη συγκεκριμένη περιοχή οδηγεί προς τα εκεί».


ΣΕΛ.  6  -  7,    9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ