Σάββατο 21 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ιταλοί κλόουν στο 4ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου - Αφήγησης

Συνεχίζεται στο «Εργαστήρι Μαιρηβή» το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης, με προσκεκλημένους τους Ιταλούς κωμικούς - κλόουν Lucchettino, με την παράσταση: «Lucchettino Classic», τα Σάββατα 4 και 11 Φλεβάρη 2017, στις 7μ.μ.

Oι Luca και Tino ζουν σε μία κατάσταση απόλυτης σύγχυσης, μερικές φορές έχουν κάποια αναλαμπή αλλά τις περισσότερες φορές μπερδεύονται ακόμη κι από τα πιο απλά καθημερινά συμβάντα, καθώς σας παρασύρουν μαζί τους σ' ένα απίστευτο ταξίδι μέσα στον κόσμο του κωμικού παραλόγου. Οι «Lucchettino» παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό σόου: τα καλύτερα σκετς των τελευταίων 20 ετών της καλλιτεχνικής τους πορείας. Για ενήλικες και παιδιά!

Το εκκεντρικό κωμικό ντουέτο των Luca - Tino έχει τις ρίζες του στο σωματικό θέατρο, στην παραδοσιακή τέχνη του κλόουν, στο τσίρκο και στην Commedia dell' Arte. Στέκονται σταθερά στο δρόμο που χάραξαν κωμικοί όπως οι Jacques Tati, o Mr. Bean και ο Jango Edwards. Από το 1992 οι Luca & Tino έχουν πάρει μέρος στα πιο σημαντικά φεστιβάλ κωμικού θεάτρου στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Εχουν κερδίσει πολλά βραβεία στην Ιταλία και στον υπόλοιπο κόσμο και εμφανίζονται συχνά στην ιταλική τηλεόραση.

Διάρκεια: 60'. Κρατήσεις: 210.5222.181, 694.2420.062. «Εργαστήρι Μαιρηβή» (Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ