Τρίτη 28 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Τριήμερες εκδηλώσεις του Παμμικρασιατικού

Τριήμερες εκδηλώσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα σοβαρά σημερινά προβλήματα, διοργανώνει ο Παμμικρασιατικός Σύλλογος Πάτρας στην πλατεία Ελευθερίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Αυγούστου, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη.

«Καθημερινό μας μέλημα είναι η συσπείρωση όλων των κατοίκων της περιοχής μας στο Σύλλογο. Ιδιαίτερη προσπάθεια θα καταβάλλουμε και για τη νεολαία μας, να μείνει μακριά απ' τα ναρκωτικά, την αποχαύνωση, την υποκουλτούρα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος. Μάλιστα, αφού επισημαίνει ότι «ο Παμμικρασιατικός θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για την πολιτιστική αναβάθμιση της συνοικίας των προσφυγικών στην Πάτρα», μιλά για τα μεγάλα σημερινά προβλήματα, ιεραρχώντας τα ως εξής: Ασφαλιστικό, ζητήματα ιδιωτικοποίησης Υγείας - Πρόνοιας, ζητήματα Παιδείας, το πρόβλημα των ναρκωτικών, ανεργία, ακρίβεια και φυσικά η επέμβαση των αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστών στα Βαλκάνια.

Οσον αφορά τις εκδηλώσεις, την Παρασκευή θα γίνει συζήτηση για τα ναρκωτικά, το Σάββατο η κεντρική συζήτηση θα αφορά τα εργασιακά και το ασφαλιστικό και την Κυριακή θα μιλήσει για το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα εκπρόσωπος της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας. Και τις τρεις μέρες θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν ταβέρνα του Συλλόγου, κιόσκι νεολαίας και έκθεση φωτογραφίας απ' τη Μικρά Ασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ