Τετάρτη 25 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΜΑΝΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η κορυφή... περνάει απ το Μιλάνο

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει αφενός το δικαίωμα να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την χθεσινή ήττα-έκπληξη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Κάουνας (θα την πιάσει στο πρώτο σκαλοπάτι έστω και μειονεκτώντας στην ισοβαθμία) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι (21.45 Novasports 2) για την 19η αγωνιστική. Με βάση τη φετινή αγωνιστική εικόνα των δύο αντιπάλων οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην ιταλική ομάδα, που μέχρι τώρα έχει δείξει μέτριο πρόσωπο. Αυτόν τον ρόλο θα κληθεί σήμερα να αποδείξει ο Ολυμπιακός, που προέρχεται απο τέσσερις σερί επιτυχίες. Ωστόσο, όπως τονίζει και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος, το να συμβεί αυτό κάθε άλλο παρά εύκολη αποστολή είναι. Σύμφωνα με τον Ελληνα τεχνικό, πέρα από θεωρίες και προγνωστικά, οι καλύτερες αποδείξεις είναι πάντα εντός του παρκέ και αυτό θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του σήμερα. Για τον ίδιο η Αρμάνι είναι ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού, όπως είπε, παραμένει ένα γεμάτο σύνολο με πληρότητα στις περισσότερες θέσεις, που ίσως και να αδικείται από τη βαθμολογική του εικόνα (προτελευταία με συντελεστή 5 νίκες - 13 ήττες).

Οσον αφορά τα πλάνα του Ολυμπιακού, ο Γ. Σφαιρόπουλος εστίασε στο γεγονός ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, ώστε να μην αφήσουν την Αρμάνι να εκμεταλλευτεί το βασικό της όπλο, που είναι η ταχύτητα στο παιχνίδι της με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών (Χάκετ).

  • Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το τουρκικό ντέρμπι μεταξύ Εφές - Νταρουσάφακα (19.30 Νοvasports 5), ενώ η Μπάμπεργκ θα φιλοξενήσει τη Ρεαλ Μαδρίτης (21.00 Novasports 5).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ