Τετάρτη 25 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στον τελικό του Λιγκ Καπ ο Ολυμπιακός

Κάνοντας την ανατροπή στο σκορ, ο Ολυμπιακός επικράτησε χτες στο κλειστό του Ρέντη του Παναθηναϊκού με 3-1 και προκρίθηκε στον φετινό τελικό του Λιγκ Καπ ανδρών «Νίκος Σαμαράς». Οι ερυθρόλευκοι, αν και αιφνιδιάστηκαν από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, εντούτοις στη συνέχεια ανέκαμψαν, βελτιώθηκαν επιθετικά, και με κορυφαίους τους Αγκάμεζ, Κοκκινάκη κατάφεραν να πάρουν τα τρία επόμενα σετ, φτάνοντας στη νίκη - πρόκριση. Τα σετ αναλυτικά: 21-25, 25-23, 25-8, 25-21.

Από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή σήμερα στην Πυλαία (19.00 Νovasports 4) για τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης θα προκύψει το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Σημειώνεται πως βάσει των όσων έχουν προκύψει από τη σχετική κλήρωση της ΕΣΑΠ και συμφωνίας των ομάδων, όποιος και να περάσει από αυτό το παιχνίδι ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Γενάρη στο κλειστό του Ρέντη.

Αγκάλιασαν πρόκριση οι ερυθρόλευκες

Αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που συνεχίζοντας τη σπουδαία πορεία της στη διοργάνωση επικράτησε χτες στην Τουρκία της Τσανακαλέ με 3-2 σετ, παίρνοντας το ...πάνω χέρι στα προγνωστικά ενόψει της ρεβάνς στο Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ