Τετάρτη 29 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδική Τετάρτη

Γιώργος Νταλάρας- Χρήστος Θηβαίος - Μαρία Ιακώβου
Γιώργος Νταλάρας- Χρήστος Θηβαίος - Μαρία Ιακώβου
Στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα, θα δώσει συναυλία σήμερα (8.30μμ) ο Γιώργος Νταλάρας, μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Ιακώβου. Μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες του ο Γ. Νταλάρας στη σημερινή συναυλία θα παρουσιάσει τραγούδια των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Νίκου Ζούδιαρη, Μανόλη Φάμελου και άλλων δημιουργών από τον τελευταίο δίσκο του «Η άσφαλτος που τρέχει». Ο Χρήστος Θηβαίος, που υπήρξε ο συναυλιακός συνεπιβάτης του για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα καταθέσει τα όμορφα τραγούδια του και την ξεχωριστή ερμηνευτική ευαισθησία του. Είναι η προτελευταία συναυλία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, η οποία θα λήξει με την αυριανή εμφάνισή τους στο «Βεάκειο» του Πειραιά (9μμ). Δεκάδες χιλιάδες κόσμου απόλαυσε τους τρεις καλλιτέχνες στο μουσικό τους ταξίδι στις διάφορες περιοχές της χώρας, από τους Φιλίππους μέχρι και την Κρήτη.

  • Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Παπάγου, σήμερα θα δώσουν συναυλία στο Κηποθέατρο (Κορυτσάς, 6η στάση), ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Γιάννης Σαββιδάκης.
  • Η Χάρις Αλεξίου συνεχίζει την καλοκαιρινή της διαδρομή με τραγούδια αγαπημένα. Σήμερα, θα δώσει συναυλία στο «Θέατρο Γης» της Θεσσαλονίκης. Μαζί της στη σκηνή θα είναι το συγκρότημα «Ανεμος», που αποτελείται από τους Κώστα Χατζόπουλο και Κατερίνα Νιτσοπούλου, αλλά και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών, με τον Χάρη Ανδρεάδη στο πιάνο.
  • Με τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη «Το Τραγούδι του Νεκρού Αδελφού», «Επιτάφιος» σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, «Λιποτάκτες» και «Λυρικότατα» σε ποίηση Γιάννη Θεοδωράκη, θα δώσει συναυλία στις Πρέσπες, σήμερα (9μμ) η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2001», η ορχήστρα με ερμηνευτές τη Νένα Βενετσάνου, τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιάννη Μπέζο θα δώσει τη συναυλία στο Γήπεδο Φιλώτα. Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ