Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΝΙΞ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Λαβωμένος» στη δοκιμασία του Καζάν

Εχοντας να αντιμετωπίσει για μία ακόμη φορά φέτος μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της Ούνιξ στο Καζάν (18.00 ΕΡΤ), αντιμετωπίζοντας την για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Με τη διοργάνωση να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου των 30 αγωνιστικών, για τους «ερυθρόλευκους» και τον στόχο τους για παρουσία στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας ελαχιστοποιούνται τα περιθώρια απωλειών, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την Αρμάνι, που αφήνει ανοιχτή ακόμα και την παρουσία της ομάδας στην πρώτη τετράδα.

Από τη σημερινή προσπάθεια για νίκη στο Καζάν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι υποχρεωμένος να μην υπολογίζει αρκετά σημαντικά στελέχη της ομάδας, αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης και Πάτρικ Γιανγκ, ο Λοτζέσκι που υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολος είναι από χτες και ο Παπαπέτρου λόγω πόνων στην μέση. Αρρωστοι είναι επίσης οι νεαροί Τολιόπουλος και Μαραγκός. Την ίδια ώρα οι Πρίντεζης και Μάντζαρης, παρόλο που παίζουν, δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Παρά την κατάσταση που επικρατεί, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όσοι αγωνιστούν θα αντεπεξέλθουν στο πρόβλημα, τονίζοντας ότι οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία προκειμένου η ομάδα να μην παλέψει σαν να ήταν πλήρης. Αναφερόμενος στην Ούνιξ, τη χαρακτήρισε ομάδα έδρας που ανεβάζει κατά πολύ τη δυναμική στο γήπεδό της και θέλει προσοχή.

  • Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η κόντρα της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.45 Νovasports 3). Αλλα παιχνίδια: Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα (20.00 Novasports 4), Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00 Novasports 2), Αρμάνι - Νταρουσάφακα (21.45 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ