Τετάρτη 26 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
«Διώξτε το άγχος»

Ζήτησε ο Μπάγεβιτς από τους παίχτες του

Υπομονή και ψυχραιμία ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το Σερβοέλληνα στον πάγκο δεν είναι και τα καλύτερα και όλοι περιμένουν για να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε για την ομάδα: «Εγώ πιστεύω στα παιδιά. Πρέπει όμως να διώξουν το άγχος. Θέλω στο παιχνίδι μας ηρεμία και κίνηση. Θέλω βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ξέρω ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και δεν έχω το παραμικρό παράπονο». Εκτός όμως από τους παίκτες μίλησε και για τους φιλάθλους: «Ο κόσμος, μας βοηθάει από την πρώτη στιγμή. Εχει κριτήριο, ξέρει και βλέπει τι γίνεται. Στενοχωρήθηκα μόνο, που ήρθαν τόσοι φίλαθλοι στην Καβάλα κι έφυγαν απογοητευμένοι».

Εκτός όμως για τα παιχνίδια που πέρασαν, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. «Ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει τίποτε, ενώ εμείς πολλά. Η νίκη λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη». Τέλος, όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς μίλησε για τα σενάρια με αφορμή τις φήμες που θέλουν τους Βαλένσια, Καραδήμο να μετακομίζουν στη Νέα Σμύρνη. «Ο Βαλένσια είναι έμπειρος, τεχνίτης, με πολλά χαρίσματα και με προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει. Και ο Καραδήμος έχει προσόντα για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Εγώ λοιπόν θα αποφασίσω αν κάποιος φεύγει ή μένει. Οσο για τον Τάισον, έχει καλά στοιχεία, αλλά θέλει ηρεμία στο παιχνίδι του και συνεργασία». Για τα σενάρια των μελλοντικών μετακινήσεων στην Τούμπα είπε: «Υπάρχουν έξι μέρες μπροστά μας που μπορούμε να κάνουμε κάτι για την ενίσχυση της ομάδας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ούτε για τον Ναλιτζή, ούτε για τον Ζίλιτς» (ο τερματοφύλακας της Βοϊβοντίνα που δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ