Σάββατο 18 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Εκφραση μέσα και από την καλλιτεχνική δημιουργία

Τη δική τους γιορτή αλληλεγγύης διοργανώνουν σήμερα, Σάββατο, στις 6 μ.μ. οι μαθητές στα Γιάννενα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου. Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Ιωαννίνων καλεί στο «School Art Festival», με πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλία μαθητικών μουσικών σχημάτων, παρουσίαση σκετς και χορευτικών επιδείξεων, ενώ θα υπάρχει και χώρος για γκράφιτι.

Για τις 4 Μάρτη μετατίθεται η συναυλία του 15μελούς του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Πειραιά, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα. «Στους κυνηγημένους δίνουμε το χέρι! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!», δηλώνει το 15μελές του Μουσικού Σχολείου, καλώντας τους μαθητές να συμμετάσχουν με το σχολείο τους, με το συγκρότημά τους, τους φίλους και συμμαθητές τους στη συναυλία, που θα γίνει στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, στις 7 μ.μ.

«Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία και στις γειτονιές του Πειραιά! Αγκαλιάζουμε τα προσφυγόπουλα, παιδιά θύματα πολέμου, που όπως κι εμείς έχουν δικαίωμα να ζουν αξιοπρεπώς και να μορφώνονται! Γινόμαστε ασπίδα προστασίας τους», σημειώνουν οι μαθητές, καλώντας όσους συμμετάσχουν στην εκδήλωση να φέρουν αντί για είσοδο, σχολικά είδη, γραφική ύλη και ρούχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ