Σάββατο 25 Φλεβάρη 2017 - Κυριακή 26 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΙΣΑΑΚ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗΣ
ΙΣΑΑΚ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ το γένος Γιαλή, που έκλεισαν τρία χρόνια από τη μέρα του θανάτου της, πιστοί οπαδοί του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μενιδίου.

Οι κόρες τους Βάσω και Βαγγελιώ Παπαϊωάννου

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, προσφέρουμε στη μνήμη του αγωνιστή και μέλους του ΔΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΕΤΑ, 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Παραμυθιάς και 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», που ήταν πιστός σύντροφός του ως το τέλος της ζωής του.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στην αξέχαστη μνήμη του αδερφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ σε όλη την τριετή εποποιία του και στις σκληρές μάχες του Γράμμου - Βίτσι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το θάνατό του 200 ευρώ.

Λέανδρος και Σοφία Στεφάνου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ. Στη μνήμη του, η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φαναρίου Πρέβεζας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο κόμμα που υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τιμώντας τη μνήμη του, σύντροφοι από την ΚΟΒ Φαναρίου στην οποία ήτανε μέλος προσέφεραν επίσης 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου (28/1) από το θάνατο του ΒΟΥΖΑ - ΛΑΔΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο κόμμα που αφιέρωσε τη ζωή του, το ποσό των 200 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1930 στους Δελφούς. Τελείωσε το Δημοτικό και φοίτησε τρία χρόνια στο Γυμνάσιο. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και του Εφεδρικού ΕΛΑΣ. Διατέλεσε αρχηγός των Αετόπουλων. Μετά τη Βάρκιζα καταδιώχτηκε, πιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε, κατορθώνοντας να διαφύγει. Από τις 26 του Μάρτη του 1947 καταδιωκόμενος σε επαφή με το ΚΠ Δελφών και από αρχές Ιούνη εθελοντής στο Αρχηγείο Παρνασσίδας. Υπηρέτησε διαδοχικά ως σύνδεσμος του Διαμαντή, ομαδάρχης, διμοιρίτης και λοχαγός. Ανθυπολοχαγός πεζικού της Α' σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΚΓΑΝΕ. Διοικητής της Διμοιρίας Ασφάλειας του Καραγιώργη και διμοιρίτης στο επίλεκτο απόσπασμα «Γιώτη - Μπελογιάννη». Τραυματίστηκε δύο φορές.

Η ήττα του ΔΣΕ τον βρήκε τραυματία σε κρησφύγετο στα Αγραφα. Τον Οκτώβρη του 1947 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Βγήκε στην Αλβανία τέλη Οκτώβρη του 1949. Το 1952 του αφαιρέθηκε η ελληνική ιθαγένεια. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Εργάστηκε σε εργοστάσιο και πήρε δραστήριο μέρος στην κοινωνική ζωή της παροικίας των Ελλήνων προσφύγων. Διατέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΠΟΝ, Γραμματέας της ΚΟ της 7ης Πολιτείας και του εργοστασίου Ουζμπέκσελμας και μέλος του Γραφείου της Κομματικής Επιτροπής Τασκένδης.

Εργαζόμενος τελείωσε το νυχτερινό δεκατάξιο σχολείο και σπούδασε τρία χρόνια με αλληλογραφία στο Ενεργειακό Ινστιτούτο της Μόσχας, μεταγράφτηκε και περάτωσε τις σπουδές του στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Μέσης Ασίας. Εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής του Εργαστηρίου Ερευνών του Ινστιτούτου Μηχανικής της Ακαδημίας Επιστημών του Ουζμπεκιστάν. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα Τεχνικών Επιστημών. Διατέλεσε επιμελητής σε έδρα του Πολυτεχνείου. Συνέγραψε και δώρισε στην κολεκτίβα των πολιτικών προσφύγων το πρώτο «Ρωσοελληνικό Λεξικό Τεχνικών Ορων».

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επαναπατρίστηκε τον Οκτώβρη του 1965. Οι αρχές του αρνήθηκαν την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας και την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Φυλακίστηκε και δικάστηκε με τον νόμο 509. Την περίοδο της δικτατορίας συνελήφθη, φυλακίστηκε και πέρασε δύο φορές στρατοδικείο. Δέκα χρόνια αλλοδαπός με ανανεούμενη κάθε εξάμηνο άδεια παραμονής και εργασίας. Με τη μεταπολίτευση απέχτησε την ελληνική ιθαγένεια και συνέχισε να προσφέρει τις γνώσεις του στη βιομηχανία και την επιστήμη, συνεργάτης επιστημονικού ελέγχου μετάφρασης της Μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας, μέλος των εξεταστικών επιτροπών του ΤΕΕ για τη χορήγηση Αδειας Ασκησης Επαγγέλματος στους Μηχανικούς.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Συλλόγων Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων και της Ενωσης Φίλων Μνήμης του Διαμαντή και πρόεδρός της από το 1999 μέχρι το 2014.

***

ΦΩΤΟ 2

Την Παρασκευή 27/2/2009, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο δρόμο «καρμανιόλα» Αθηνών - Πατρών, οι φίλοι μας ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΟΝΤΗ, νηπιαγωγός συνεργάτης του ΚΜΕ, και ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ, καταξιωμένος φλαουτίστας. Σπουδαίοι άνθρωποι με αγάπη γι' αυτό που έκαναν και με πίστη στο δίκαιο αγώνα του ΚΚΕ. Σπύρο, Ειρήνη, μας λείπετε. Αναπολούμε τη συντροφιά σας.

Στη μνήμη σας, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυπλίου.

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
Νατάσα Σοφογιάννη - Σπύρος Μιχαήλ

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/12/2016 «έφυγε» από κοντά μας η αγωνίστρια του ΚΚΕ και του ΕΑΜ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΕΡΒΕΝΗ. Στη μνήμη της, η κόρη της Θεοδώρα και τα εγγόνια της Ελευθερία και Νίκος προσφέρουμε στο κόμμα το ποσό των 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεγάλων Ιδρυμάτων - Ωδείων.

***

Ο ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεργίου από το Νέο Μοναστήρι Δομοκού, μαχητής του ΔΣΕ, τραυματισμένος πιάστηκε αιχμάλωτος, φυλακίστηκε στη Λαμία και εκτελέστηκε στις 18 Γενάρη του 1949 γιατί δεν δήλωσε μετάνοια.

Στη μνήμη του, ο γιος του Γεώργιος, η νύφη του Μαρία και ο εγγονός του Χρήστος, προσφέρουν 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέου Μοναστηρίου για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια απουσίας του συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ που «έφυγε» από τη ζωή στα 51 του χρόνια. «Δεν είναι ο χρόνος που περνάει. Είναι η απουσία που μεγαλώνει. Είναι οι λέξεις που ακόμη δακρύζουν. Είναι οι σιωπές που προσέχουν μην χαθείς. Είναι που τελικά η ζωή σου πέρασε σαν ένα ταξίδι που λαχτάρησες»...

Στη μνήμη του, η Σοφία Αδαμίδου προσφέρει 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και πιστού κομμουνιστή μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, για ενίσχυση του δύσκολου αγώνα του, το ποσό των 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης.

Τα παιδιά του Γιώργος - Ρούλα

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένε μου σύντροφε ΒΑΓΓΕΛΗ, πέρασαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγες» από τη ζωή, χρόνια αβάσταχτου πόνου. Βαγγέλη ζεις και θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας, στην αλησμόνητη μνήμη σου, προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ανάληψης.

ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η σύντροφός σου Ελένη Διαμαντή

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ γεννήθηκε το 1929 και ήταν ο τελευταίος της παλιάς φρουράς των συντρόφων και συναγωνιστών στους Φούρνους, που οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια και αδικία. Από πολύ νωρίς, μπήκε στο μετερίζι του αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ όπου στα δύσκολα χρόνια της κατοχής βοηθούσε στη συλλογή τροφής (μαζεύοντας Κέφους) για να τραφούν οι συντοπίτες μας. Τα επόμενα χρόνια εντάσσεται στις γραμμές της ΕΔΑ και μετά τη δικτατορία, συμμετέχει ενεργά στην δράση της κομματικής οργάνωσης Ικαρίας μέσα από την ΚΟΒ Φούρνων, πορεύτηκε όρθιος χωρίς ταλαντεύσεις και υποχωρήσεις σταθερός μέχρι το τέλος, δίνοντας το παράδειγμα σε εμάς τους νεότερους να περπατήσουμε στα χνάρια τους.

Στη μνήμη του συντρόφου Νικόλα Φλυτζάνη, που «έφυγε» από τη ζωή στις 23/11/2016, ο σ. Γλαρός Γιώργος πρόσφερε στην Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φούρνων της ΚΟ Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Δεκέμβρη 2016 «έφυγε» όρθιος, όπως πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή, χωρίς να κάνει στιγμή πίσω από τις αρχές και τα ιδανικά του, ο αγαπημένος μας σύντροφος και φίλος ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ. «Εφυγε» πρόωρα, στα 68 χρόνια, νικημένος, αφού έδωσε τη μάχη για έναν ολόκληρο χρόνο, από καρκίνο.

Ηταν ένας από τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους, που μέσα από τα βάσανά τους, τα βάσανα του λαού, ένιωσαν, ανέδειξαν και καταξίωσαν, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, το μήνυμα, πως ο μόνος τρόπος να ζήσουν σαν άνθρωποι είναι να αγωνιστούν οι ίδιοι για τη ζωή, να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς πολέμους, πείνα , δυστυχία και εκμετάλλευση.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοι από την ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ Ικαρίας και Φούρνων, αντί για στεφάνι προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ.

ΚΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΤΣΑ
ΚΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΤΣΑ
Επίσης, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/12/2016 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο πατέρας μου ΗΛΙΑΣ Σ. ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ (Σινιοόρης) από το Καραβόσταμο Ικαρίας. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου 50 ευρώ.

Σίμος και Βάσω Ευστρατουδάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παππού ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΡΤΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 2 Μάη 2005. Γεννήθηκε στο κλειδί της Φλώρινας το 1931. Στα χρόνια του εμφυλίου υπήρξε σύνδεσμος του ΔΣΕ. Καταδικάσθηκε σε θάνατο και πέρασε 10 χρόνια στις φυλακές και στις εξορίες. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του. Απέκτησε δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Εμείς, τα εγγόνια του Δημήτρης και Αλέξανδρος Κωστόπουλος, τιμώντας τη μνήμη του και συνεχίζοντας το δρόμο που μας έδειξε, προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του Αλέξανδρου Δρακούλη από την Αργεννο στη μνήμη του γιου της ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ που «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάπης - Κλειούς - Αργέννου.

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, προσφέρει οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ στο ΚΚΕ, το οποίο υπερασπιζόταν και ήταν περήφανος για αυτό, μέχρι το τραγικό τέλος της ζωής του. Το ήθος, η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του, ας γίνουν οδηγός για το νησί της Σάμου.

Θα σε αγαπάμε πάντα.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στην μνήμη του πατέρα της ΙΣΑΑΚ ΓΕΚΟΥΣΙΔΗ από το χωριό Αμάραντα Κιλκίς αγωνιστή απ' τα νεανικά του χρόνια στο τιμημένο ΚΚΕ και στις γραμμές του ΔΣΕ. Επίσης, στη μνήμη του συντρόφου της συζύγου της ΔΙΟΓΕΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ που έμεινε πιστός κι αυτός πάντα στο Κόμμα μας το ΚΚΕ έως την τελευταία πνοή της ζωής του, η κόρη και γυναίκα Σοφία Χαρατσίδου - Γεκουσίδου προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ προς τιμήν των 100 ετών απ' την ίδρυσή του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ (ΚΑΡΑΒΑΣ)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ (ΚΑΡΑΒΑΣ)
***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μου, ΜΑΡΙΤΣΑΣ ΚΑΡΑΒΑ που «έφυγε» από κοντά μας στις 25/02/2002 και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑ που «έφυγε» από κοντά μας στις 19/07/2002, του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα κι αδελφού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και μέλους του τιμημένου ΚΚΕ που «έφυγε» από κοντά μας στις 17/10/2003, του αδελφού μου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΒΑ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ που «έφυγε» από κοντά μας την 1/09/2007 και προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του Κόμματός μας προσφέρω 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ 4

Στην μνήμη των συντρόφων ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Ζίτσας.

Δημήτρης Ζώτος από Βρυσούλα δήμου Ζίτσας

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Γενάρη 2017, «έφυγε» από τη ζωή, ο αγαπημένος μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΑΖΗΣ.

Γεννημένος στις 8 Απρίλη 1922, στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, παρέμεινε πιστός στην ιδεολογία και το πρόγραμμα του ΚΚΕ. Διακρινόταν για την προθυμία του, τη συνέπειά του και τη διάθεση προσφοράς. Συμμετείχε στην Αντίσταση και έγινε μέλος του Κόμματος το 1944. Αρχικά ως μέλος της ΕΠΟΝ και στη συνέχεια του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Ελευθερία Μαναζή, οι κόρες του Φωτεινή και Ευαγγελία και τα εγγόνια του, προσφέρουν στη μνήμη του μέσω ΚΟΒ Πολυγύρου 200 ευρώ στο ηρωικό κόμμα μας ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του πολυαγαπημένου μας ξαδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ που «έφυγε» τόσο νωρίς από την ζωή προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ.

Οικογένεια Λουκά Παπαθανασίου


ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΟΝΤΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΟΝΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΔΕΡΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΔΕΡΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΕΤΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΕΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΑΖΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΑΖΗΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-07-15 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-12-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-11-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-04-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-05-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ