Παρασκευή 31 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Κόκκινος» ο Ντούντεκ

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φορέσει ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας, Γιέρζι Ντούντεκ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» τα... βρήκαν με τη Φέγενορντ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να υπογράψει σήμερα καθώς λήγει η προθεσμία μεταγραφών και αν αργήσει κι άλλο δε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποσό που δαπανήθηκε για τη μετακίνηση του Πολωνού στην αγγλική ομάδα αγγίζει τα 2,5 δισ. δραχμές.

Οσο για τον «αντιΣτάμ», αυτός οριστικά θα είναι ο Λοράν Μπλαν. Ο Γάλλος άφησε την Ιντερ για τη Μάντσεστερ εισπράττοντας για ετήσιο συμβόλαιο περίπου 1,5 δισ. δρχ. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα απέκτησε δανεικό για ένα χρόνο από τη Μίλαν τον 24χρονο αριστερό μπακ, Φραντσέσκο Κόκο.

  • Ο Γκρέγκορι Μαλίτσκι, μάλλον θα είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Λιλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αναμένεται να υπογράψει σήμερα συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ