Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Διήμερη συναυλία ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Τη διοργανώνει η ΟΒ Μουσικών Αττικής της ΚΝΕ, στις 13 και 14 Μάρτη

Μεγάλη διήμερη συναυλία με πλήθος συμμετοχών από νέους μουσικούς και σχήματα διοργανώνει η ΟΒ Μουσικών της Τομεακής Οργάνωσης Καλλιτεχνών Αττικής της ΚΝΕ, τη Δευτέρα και Τρίτη, 13-14 Μάρτη, στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» (Καραΐσκου 119, Πειραιάς).

Το θέμα της συναυλίας δανεισμένο από τον Κώστα Βάρναλη: «Να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ»; Η ΟΒ καλεί τους νέους μουσικούς «να πάρουν θέση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επεμβάσεις τους που όλο και πυκνώνουν τα τελευταία χρόνια και στη γειτονιά μας. Ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, σε όλες τις λυκοσυμμαχίες των αφεντικών. Ενάντια στην πολιτική και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης που μπλέκει το λαό της χώρας μας πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς».

Το ενδιαφέρον από νέους μουσικούς είναι ήδη μεγάλο. Μάλιστα, κάποιοι με αφορμή αυτό το θέμα θα παρουσιάσουν και νέες δημιουργίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου synaylia.kne@gmail.com και στο τηλέφωνο 6955751564.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ