Κυριακή 12 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

* Ολοκληρώνεται σήμερα το 66ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που ξεκίνησε στις 4 Μάρτη στο ξενοδοχείο «Καψής» στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον 5ο γύρο προηγούνται με 4 β. οι Α. Κελίρης, Γ. Νικολαΐδης και Σ. Χαλκιάς, ακολουθούν με 3 β. οι Α. Παυλίδης και Θ. Μαστροβασίλης, με 2,5 β. ο Ν. Γαλόπουλος, με 2 β. ο Β. Κοτρωνιάς, με 1 β. οι Δ. Λαδόπουλος και Θ. Καραγιάννης και με 0,5 β. ο Γιάννης Συμεωνίδης. Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η ΕΣΣΘ-Χ, η Σκακ. Κίνηση Κυβελείων «En Passant» Θεσσαλονίκης και η ΕΣΟ με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αναλυτικό ρεπορτάζ από τους αγώνες θα υπάρχει την επόμενη Κυριακή.

* Ξεκίνησε χτες το 39ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών που συνδιοργανώνουν η ΕΣΟ και ο ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου με συμμετέχουσες κατ' αλφαβητική σειρά τις Γ. Γράψα, Μ. Κουβάτσου, Μ.-Ι. Λεμονή, Ε. Μάκκα, Ι. Μάκκα, Χ. Μαρκαντωνάκη, Κ. Παυλίδου, Δ. Σερεφίδου, Ε. Στούμπου, Σ. Τσολακίδου. Οι αγώνες διεξάγονται σε αίθουσα του Κέντρου Κεραμεικής στο Μαρούσι. Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 19 Μάρτη.

* Η Κινέζα Ταν Ζονγκγί αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυναικών στους αγώνες που έγιναν στην Τεχεράνη 10/2 - 4/3, μετά από δραματικό φινάλε που κρίθηκε στα μπαράζ απέναντι στην Ουκρανή Αννα Μουζίτσουκ, όπου η Κινέζα νίκησε με 1,5-0,5. Πάντως το πρωτάθλημα επισκιάστηκε από την άρνηση της Χου Γιφάν, τρέχουσας πρωταθλήτριας και ισχυρότερης παίκτριας στον κόσμο, να συμμετάσχει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ