Σάββατο 11 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ωρα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Με προίκα την πολύτιμη ισοπαλία 10-10 στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στον Πειραιά («Π. Καπαγέρωφ», 18.00 Νovasports 5) την Πάντοβα, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας γυναικών. Στόχος της ελληνικής ομάδας η νίκη και η πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης και η διεκδίκηση του τροπαίου της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Αν και το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στα προγνωστικά στις «ερυθρόλευκες», ωστόσο όπως αποδείχθηκε στο πρώτο παιχνίδι η ιταλική ομάδα, αν και θεωρείται στα μέτρα του Ολυμπιακού, δείχνει ιδιαίτερα επικίνδυνη στο να κάνει τη ζημιά. Σημειώνεται μάλιστα πως στον πρώτο αγώνα η ελληνική ομάδα είχε προηγηθεί με 10-6, και ενώ φάνηκε να καθαρίζει από τότε την πρόκριση, η Πάντοβα κατάφερε να ισοφαρίσει και να διατηρήσει τις ελπίδες της.

Ετσι ο σημερινός αγώνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, πολύ δε περισσότερο που ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του τεχνικού του, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ αναμένεται να σφραγίσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ, μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 12-9 επί της Ντουναϊσβάρος.

Στην Ισπανία η Ματαρό καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 10-9 από την Ουίπεστ στη Βουδαπέστη.

Σημειώνεται πως στο φάιναλ φορ έχει προκριθεί ήδη η ρωσική Κιρισί, αποκλείοντας την Κάντι Μανσίσκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ