Σάββατο 11 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Σε ΟΑΚΑ και Ρέθυμνο το ενδιαφέρον

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Basket League.

Στο ΟΑΚΑ η «Ενωση», μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη Μονακό στην Ευρώπη, και ίσως χωρίς τον Γιούρι Ζντοβτς, αφού μέχρι χτες αργά το απόγευμα όλα συνέκλιναν στο «διαζύγιο» με τον Σλοβένο τεχνικό, ψάχνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στο φαβορί και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, κυρίως για λόγους ψυχολογίας.

Κομβικό αγώνα για τη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας δίνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από την Τενερίφη, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις χωρίς περιθώρια απωλειών, προκειμένου να μείνει στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην είσοδό τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στο ίδιο φόντο, της μάχης για μια θέση στην τετράδα, ο Κολοσσός Ρόδου θα δοκιμαστεί στην Εύβοια με αντίπαλο την Κύμη, ενώ ο έτερος «μνηστήρας» της θέσης, Αρης, έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την ουραγό Δόξα Λευκάδας στην άδεια λόγω τιμωρίας έδρα του.

Στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα που παίζει τα τελευταία του χαρτιά στη μάχη της παραμονής, ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει τη νέα ήττα του στην Ευρωλίγκα από τη Ζαλγκίρις και να ξαναβρεί ψυχολογική ηρεμία.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ (16.00 Novasports 4): ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο, (17.00 Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό): Λαύριο - Κόροιβος, Κύμη - Κολοσσός Ρόδου, Τρίκαλα - Προμηθέας. ΚΥΡΙΑΚΗ: Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκού (17.00 Νοvasports 3). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΕΚ - Ολυμπιακού (19.00 Cosmote Sports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ