Τετάρτη 15 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Τεστ δυνάμεων για ελληνική αποστολή

Την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας τον Απρίλη θα πραγματοποιήσουν στο Μπακού τα μέλη της Εθνικής ομάδας γυμναστικής, συμμετέχοντας στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά αύριο στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 120 αθλητές και αθλήτριες (85 άνδρες, 35 γυναίκες) από 23 χώρες.

Η Ελλάδα θα μετέχει με 10μελή ομάδα, έξι αθλητών και τεσσάρων αθλητριών, στην οποία δεσπόζει η παρουσία του Λευτέρη Πετρούνια. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι: Ανδρες: Νίκος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μαρκούσης, Γιώργος Χατζηευσταθίου, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης. Γυναίκες: Βασιλική Μιλλούση, Αργυρώ Αφράτη, Βάλια Πλυτά, Ιωάννα Ξουλόγη.

Οι Ελληνες πρωταθλητές θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια προγράμματά τους μπροστά σε διεθνές επίπεδο, δυο βδομάδες μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί μόνο στους κρίκους, όπως και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ενώ σε δύο όργανα θα συμμετάσχουν ο Δημήτρης Μαρκούσης (έδαφος, μονόζυγο), ο Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος), ο Γιώργος Χατζηευσταθίου (πλάγιος ίππος, δίζυγο) και ο Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο).

Στις γυναίκες, η Αργυρώ Αφράτη θα κατέβει σε τρία όργανα (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί, έδαφος), η Ιωάννα Ξουλόγη σε δύο (δοκός ισορροπίας, έδαφος), ενώ η Βασιλική Μιλλούση θα επικεντρωθεί στη δοκό ισορροπίας και η Βάλια Πλυτά στους ασύμμετρους ζυγούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ