Παρασκευή 17 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ κατέγραψαν οι νέες αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα το 2016 σε σχέση με το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, το 2016 οι αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα έφτασαν τις 49.875, από τις 11.370 αιτήσεις που είχαν γίνει το 2015, καταγράφοντας αύξηση κατά 339%.

ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑ με επιδότηση επιτοκίου και εγγύηση του Δημοσίου που είχε χορηγήσει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας και τα οποία έχουν «κοκκινίσει» σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου μπορούν να υπαχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του «νόμου Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Η Ολομέλεια του Δικαστηρίου έκανε δεκτές τις εισηγήσεις της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξ. Δημητρίου, και του αρεοπαγίτη Γ. Αναστασάκου που αποφάνθηκαν πως και τα δάνεια Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης μπορούν να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη.

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ βρέθηκε χτες στην χωματερή Ανω Λιοσίων. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από οδηγό απορριμματοφόρου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ της ποινής έχουν όσοι καταδικάστηκαν έως πέντε χρόνια, ανεξάρτητα αν έχουν διαπράξει κακούργημα ή πλημμέλημα, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών. Σημειωτέον ότι μετατροπή της ποινής σε χρηματική αποκλείεται στις περιπτώσεις καταδίκης για κακούργημα εμπορίας ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ