Παρασκευή 17 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Ευκαιρία για ψηλότερα

Με την παρουσία του στην τετράδα και την απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας στην προημιτελική φάση να θεωρούνται πλέον δεδομένες, και την χθεσινή ήττα της Ρεαλ στο ΟΑΚΑ να του δίνει το δικαίωμα για ψηλότερα της τρίτης θέσης (τουλάχιστον για 2η θέση) ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο ΣΕΦ τη Γαλατασαράι (21.00, ΕΡΤ2) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να συνεχίσουν νικηφόρα προκειμένου να κλειδώσουν αρχικά την τρίτη θέση και να βρεθούν τουλάχιστον στο δεύτερο σκαλοπάτι πιάνοντας τους Μαδριλένους . Απ την άλλη οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να πάρουν και μια άτυπη ρεβάνς από τη Γαλατά για την ήττα του στον πρώτο γύρο.

Με καλή ψυχολογία έπειτα και από τη νίκη επί της ΑΕΚ, που τον φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης. Εστω και εάν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα δεν λείπουν μιας και η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη είναι αμφίβολη καθώς υποφέρει από πυρετό, ενώ την ίδια ώρα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Λοτζέσκι (τενοντίτιδα) και Γουότερς (κάκωση αριστερού ταρσού).

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως οι παίκτες του δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα ότι είναι εύκολο καθώς η Γαλατά παραμένει έστω και χωρίς το στόχο της πρόκρισης επικίνδυνη ομάδα και ικανή για τη ζημιά. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά τις νίκες της επί των Μπαρτσελόνα (εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (εντός). Για τον Ελληνα τεχνικό η συγκέντρωση των παικτών του ιδιαίτερα στα αμυντικά καθήκοντα προκειμένου να σταματήσουν το ιδιαίτερα επιθετικό παιχνίδι των αντιπάλων είναι βασική προϋπόθεση ώστε να έρθει η νίκη σήμερα.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Ούνιξ Καζάν - Ζαλγκίρις (18.00, Νovasports 2), Νταρουσάφακα - Μπαρτσελόνα (19.00, Novasports 1), Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22.00, Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ