Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Να μείνει σε υψηλούς ρυθμούς

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός αγωνιζόμενος και πάλι στο ΟΑΚΑ υποδέχεται απόψε την Αρμάνι Μιλάνο (21.15 Νovasports 2) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Με την ηρεμία να έχει επανέλθει, οι «πράσινοι» κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, προκειμένου να οριστικοποιήσουν την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Παράλληλα με νίκη διατηρούνται στη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Για τη σταθερότητα που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του σε αυτό το κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης, μόλις 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του αποψινού αγώνα. Χαρακτήρισε την Αρμάνι δύσκολο αντίπαλο, που θα κυνηγήσει τη νίκη για λόγους γοήτρου, και εκτίμησε πως δεν θα πτοηθεί η ιταλική ομάδα από το γεγονός ότι δεν έχει στόχο πρόκρισης.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι σήμερα για τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, που ταλαιπωρείται από ίωση, και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που έχει κάταγμα στη μύτη.

Aλλα αποψινά παιχνίδια: Φενερμπαχτσέ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19.45 Novasports 3), Zαλγκίρις Κάουνας - Εφές (20.00 Νovasports 5), Mπάμπεργκ - Μπασκόνια (21.00 Νovasports 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ