Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Κυρίαρχος ο ΠΑΟ στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό και οι βαθμολογικές ανακατατάξεις στη μάχη της πρώτης πεντάδας σημάδεψαν την 25η αγωνιστική της Super League.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και έφτασε στη νίκη χάρη στο γκολ του Μπεργκ στο 15'. Οι «πράσινοι» κέρδισαν τη μάχη του κέντρου, με κορυφαίο τον Κουρμπέλη, δεν κινδύνεψαν αμυντικά, ενώ επιθετικά ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, χάνοντας σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, στο οποίο δεν έφτασαν λόγω ατυχίας αλλά και εξαιτίας των επεμβάσεων του Καπίνο. Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, και χαρακτηριστικά είχαν μόλις μία τελική προσπάθεια στη διάρκεια των 90 λεπτών.

Σπουδαία νίκη που αλλάζει το σκηνικό για τη μάχη της δεύτερης θέσης πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα με 1-0, με γκολ του Πέλκα στις καθυστερήσεις, με τον σκόρερ όμως να αποβάλλεται λόγω άσεμνης χειρονομίας που προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

Η ΑΕΚ συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, αφού πήρε πολύτιμη νίκη στο Περιστέρι σε βάρος του Ατρόμητου με 1-0 (Μάνταλος 57'), αποτέλεσμα που της δίνει βαθμολογικό «αέρα» για το στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Λημνιού (79'). Η ΑΕΚ από την πλευρά της φωνάζει για αντίστοιχο περιστατικό (Αραούχο 52').

Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε και ο Πλατανιάς, που χτες νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή.

  • Αλλα αποτελέσματα: ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0, Βέροια - Κέρκυρα 4-0, Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-2, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 54, Πανιώνιος 48, ΠΑΟΚ 46, Παναθηναϊκός 45, ΑΕΚ 43, Πλατανιάς 41, Ξάνθη 40, Ατρόμητος 35, ΠΑΣ Γιάννινα 34, Κέρκυρα 29, Παναιτωλικός 27, Λάρισα 24, Αστέρας Τρίπολης 22, Λεβαδειακός 19, Ηρακλής 16, Βέροια 16.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ