Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Σήμερα το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των εργαζομένων στην Τοπική Διοίκηση για τη μισθοδοσία των συμβασιούχων στην καθαριότητα και άλλες υπηρεσίες των δήμων, που παραμένουν απλήρωτοι από το Νοέμβρη του 2016, οι συμβασιούχοι παρατασιούχοι των δήμων της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Καβάλας, του Κιλκίς και άλλων δήμων της Βόρειας Ελλάδας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει σήμερα, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, στις 6 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Οι συμβασιούχοι, με μπροστάρη το κλαδικό σωματείο του νομού Θεσσαλονίκης, παλεύουν για: Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Να φύγουν οι ιδιώτες από την καθαριότητα των δήμων. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Απαιτούν να δοθεί λύση στο πρόβλημα της πληρωμής τους, καθώς έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ κυβέρνησης, Ελεγκτικού Συνεδρίου και δημάρχων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους εργαζόμενους των δήμων ανεξάρτητα από σχέση εργασίας να συμμετέχουν καθολικά στο συλλαλητήριο.

  • Στο ίδιο πλαίσιο, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Λάρισας καλεί σε κινητοποίηση σήμερα, στις 11 π.μ., στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (τέρμα Σωκράτους).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ