Παρασκευή 24 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΕΛΓΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ
Με στόχο να μείνει ψηλά

Με αρχικό στόχο να διατηρήσει τα ήδη κεκτημένα (2η θέση) και προσδοκίες ακόμα και για κορυφή σε περίπτωση νίκης, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει αύριο Σάββατο κρίσιμο αγώνα στις Βρυξέλλες με αντίπαλο το Βέλγιο (21.45 Cosmote Sports 1 / ΣΚΑΪ) για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2018. Μετά από τέσσερις αγώνες το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αήττητο (3 νίκες, 1 ισοπαλία) και στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς, έναντι 12 του πρωτοπόρου Βελγίου, που έχει το απόλυτο στις νίκες (4 στα 4).

Κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως χαρακτήρισε τη σημερινή αντίπαλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε, στην Εθνική υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, παρά το δύσκολο της αποστολής . Αλλωστε, όπως επισήμανε ο Μ. Σκίμπε, αν θέλεις να πετύχεις το στόχο της πρόκρισης καλείσαι να τα καταφέρεις και στα δύσκολα.

Μιλώντας για τα αγωνιστικά πλάνα, ο Γερμανός προπονητής εστίασε στο βασικό όπλο της Εθνικής μέχρι τώρα, που ήταν η καλή αμυντική λειτουργία, κάτι που όπως είπε θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μια άκρως επιθετική ομάδα, όπως χαρακτήρισε τους Βέλγους.

Η Εθνική θα παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα στην αποστολή, από τα οποία ξεχωρίζει η παρθενική εμφάνιση του άσου του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πήρε την ελληνική υπηκοότητα και τέθηκε στη διάθεση του Σκίμπε. Ντεμπούτο θα κάνουν και οι «ερυθρόλευκοι» Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καρνέζη και Καρέλη και τον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο.

  • Τα άλλα ματς του ομίλου είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: Βοσνία - Γιβραλτάρ (19.00 Cosmote Sports 3), Κύπρος - Εσθονία (19.00 Cosmote Sports 2).
  • Με χαμόγελα θέλουν να επιστρέψουν οι Ελληνες διεθνείς από τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο

    Eurokinissi

    Με χαμόγελα θέλουν να επιστρέψουν οι Ελληνες διεθνείς από τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο
    Η βαθμολογία: Βέλγιο 12, Ελλάδα 10, Βοσνία 7, Κύπρος 3, Εσθονία 3, Γιβραλτάρ 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ