Τρίτη 28 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στην Πάτρα

Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ οργανώνουν πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Πάτρας, με σύνθημα «Καπιταλισμός vs Σοσιαλισμός». Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Τρίτη:

-- Στην Ιατρική, στις 14.00, με θέμα «Ο γιατρός στον σοσιαλισμό», στο αμφιθέατρο ΑΙ2. Ομιλητής: Κώστας Πελετίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και δήμαρχος Πατρών.

-- Στη ΣΤΕΦ, στις 14.00, στο μικρό αμφιθέατρο, με θέμα «Σοσιαλισμός vs Καπιταλισμός: το μέλλον των σπουδαστών στους κλάδους της ΣΤΕΦ». Ομιλητής: Γιάννης Αποστολόπουλος, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Τετάρτη:

-- Στο Μαθηματικό, στις 14.00, με θέμα «Οι φυσικές επιστήμες στην εκπαίδευση και ο ρόλος του εκπαιδευτικού σήμερα».

-- Στα Παιδαγωγικά, στις 11.00, στο Τ15, με θέμα «Ο ρόλος του παιδαγωγού μέσα από τις σελίδες του Μακαρένκο». Ομιλήτρια: Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ του ΚΚΕ.

-- Στη Φαρμακευτική, βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό». Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Γεωλογικό, με θέμα «Η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος - τα κοιτάσματα στην περιοχή μας».

-- Στη ΣΕΥΠ, στις 13.00, στο μικρό αμφιθέατρο, με θέμα «Πρόληψη: ατομική υπόθεση ή κοινωνικό αγαθό». Ομιλήτρια: Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ