Τετάρτη 29 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ

Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες που ξεκίνησαν χτες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στον ΕΔΟΕΑΠ.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν στις εκλογές των μελών της ΕΣΗΕΑ, που ξεκίνησαν χτες και συνεχίζονται σήμερα και αύριο στα γραφεία της, τους συναδέλφους Γιάννη Ζαχαρόπουλο, Γιώργο Μουσγά και Χάρη Μπόλκα, ενώ στις εκλογές των μελών της ΕΠΗΕΑ (στις 4, 5 και 6 Απρίλη) τους συναδέλφους Βασιλική (Κική) Βαλσαμάκη και Στράτο Κουτσοβίλη. Τέλος, για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ στηρίζει στην ΕΠΗΕΑ τον συνάδελφο Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Στη Διακήρυξή τους, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ σημειώνουν ότι η αποστέρηση του Οργανισμού από το θεσμοθετημένο του πόρο, δηλαδή το αγγελιόσημο, είναι ένα μέρος από τις επιπτώσεις του αντιασφαλιστικού νόμου - λαιμητόμου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στον κλάδο. Ξεκαθαρίζουν ότι τώρα που έχουν καταρρεύσει οι αυταπάτες περί «εξαίρεσης του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ» από τη γενική αντιασφαλιστική λαίλαπα, είτε περί «αυτοτέλειας του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ μέσα στον ΕΦΚΑ», οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να διολισθήσουν στα καλέσματα «να σώσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ»...

«Το ερώτημα είναι: ΕΔΟΕΑΠ "που θα μοιράζει ασπιρίνες" ή ΕΔΟΕΑΠ που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες όλων των εργαζομένων στον κλάδο;», αναφέρει το ΠΑΜΕ και καταλήγει: «Η δική μας προοπτική είναι: Ενα ενιαίο, υποχρεωτικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν καθολικό σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα εξασφαλίζει συντάξεις και παροχές για όλους, αντίστοιχες των λαϊκών αναγκών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ