Τρίτη 4 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ: Σε 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο και μεθαύριο οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου στην υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, διεκδικώντας την άμεση καταβολή δεδουλευμένων. Περίπου 60 συμβασιούχοι είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι, ενώ πολλοί από τους υπόλοιπους 350 αντιμετωπίζουν νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους. Στα πλαίσια της απεργίας, αύριο θα γίνει συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, και μεθαύριο Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας στις 12 το μεσημέρι.

ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ: Απεργία αορίστου χρόνου από την 1η Απρίλη στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης προκήρυξε το Συνδικάτο Πωλητών - Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Βόρειας Ελλάδας, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου και τις απολύσεις των μελών του. Παράλληλα καλεί το λαό να συνεχίσει να στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

ΤΡΟΛΕΪ: Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο (10.30 π.μ. - 4.30 μ.μ.) οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, λόγω Γενικής Συνέλευσης. Μεταξύ των θεμάτων της Συνέλευσης είναι τα ζητήματα της Συλλογικής Σύμβασης, ασφαλιστικά και εργασιακά.

ΟΤΑ: Δικάζονται αύριο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνδικαλιστές στο χώρο των ΟΤΑ, για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις το Μάρτη του 2010.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ