Πέμπτη 6 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Καθοριστική η πρώτη ήττα

Στο πλέον κομβικό παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν έμελλε να υποστεί την πρώτη του φετινή ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός, αφού χτες έχασε στον Πειραιά από την ουγγρική Ζολνόκι με 6-4, για την 9η αγωνιστική του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Η ήττα στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου αφήνει τους «ερυθρόλευκους» στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι στο φάιναλ 6 της διοργάνωσης η ελληνική ομάδα καλείται να περάσει από τη διαδικασία του εξτρά αγώνα. Αντίθετα, η οικοδέσποινα της τελικής φάσης ουγγρική ομάδα εξασφάλισε με 25 βαθμούς την πρωτιά, και έτσι προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά, όπως και ο αντίστοιχος πρώτος του άλλου ομίλου.

Η Ζολνόκι ήταν εξ αρχής μπροστά στο σκορ (0-1, 0-2, 1-3), με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Από 'κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι με την πολύ καλή και σκληρή άμυνά τους δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να περάσει μπροστά, ενώ με τα γκολ των Κις και Βάμος πήραν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 1-1.

Οι σκορερ: Ολυμπιακός: Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 1. Ζολνόκι: Βάργκα 2, Μέζεϊ 1, Πρλαΐνοβιτς 1, Κις 1, Βάμος 1.

Α1 ανδρών: Ανατροπή και προβάδισμα για ΠΑΟΚ

Στο Γουδή ο ΠΑΟΚ έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού, νικώντας τον με 12-11 στα πέναλτι, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την Α' φάση των πλέι οφ. Ετσι ο «Δικέφαλος» πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, και με νίκη στο δεύτερο ματς, αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκρίνεται εκείνος στην τετράδα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Παναθηναϊκός ξαναφέρνει τη σειρά στην έδρα του. Στην τετράδα βρίσκονται ήδη οι Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ