Τρίτη 25 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει το ΜΑΣ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 10 π.μ., απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

«131 χρόνια μετά την κατάκτηση του οχτάωρου δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα που τάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να συμβιβαστούμε με τη μισοδουλειά και τη μισοζωή. Δεν δεχόμαστε το μέλλον που μας ετοιμάζουν, δεν δεχόμαστε να τσακίζονται τα δικαιώματά μας για να πλουτίζουν οι τράπεζες, οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι. Η Εργατική Πρωτομαγιά μπορεί να αποτελέσει μέρα κοινού αγώνα εργατών - φοιτητών - αγροτών ενάντια στο κράτος και τις κυβερνήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών, για το δικαίωμά μας στη μόρφωση, στη δουλειά και τη ζωή!», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κάλεσμα.

«Υπάρχει λύση, ελπίδα για τους φοιτητές και το λαό! Ο αγώνας μας, η κοινή μας δράση μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία, η κοινή διεκδίκηση για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας μπορεί να δυσκολέψει το έργο κυβερνήσεων - ΕΕ - ΔΝΤ. Η αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους του ιμπεριαλιστικού πολέμου, η απαίτησή μας να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο, η απομόνωση του φασισμού και του ρατσισμού είναι το όπλο μας για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που μας ετοιμάζουν», αναφέρει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ