Παρασκευή 28 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Γιάννης Κότσιρας στο «Kremlino»

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα, όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες, συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και τον λόγο, με τίτλο «Ψεύτης Καιρός», μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας... Με την ευκαιρία αυτή, ο ίδιος έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη περιοδεία, η οποία κάνει στάση στον Πειραιά, στη μουσική σκηνή «Kremlino», το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απρίλη, στις 23.00. Μαζί του η Βιολέτα Ικαρη.

Ενα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και κέφι, όπου πρωταγωνιστούν τα νέα του τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά» και το «Ποιο παραμύθι να βρω», αλλά και το ολοκαίνουριο «Και θέλω εσένα» που ήδη άρχισε να ξεχωρίζει. Και φυσικά, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχουν και παλιότερα αγαπημένα του τραγούδια.

Μαζί του επί σκηνής, όπως πάντοτε, μία παρέα εξαιρετικών μουσικών: Ακης Κατσουπάκης: πλήκτρα, Ακης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ