Τετάρτη 31 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Ξεκινά σήμερα η 2η Αθλητική Γιορτή

Στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» κάνει σήμερα πρεμιέρα η 2η Αθλητική Γιορτή του δήμου Καισαριανής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 3 Ιούνη. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν τα παιδιά των ακαδημιών του δήμου και παιδιά από ακαδημίες αθλητικών συλλόγων της Καισαριανής, παίρνοντας μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και επίδειξης ενόργανης γυμναστικής και πυγμαχίας.

Ειδικότερα, τα τμήματα ποδοσφαίρου θα πάρουν μέρος στο τουρνουά των ακαδημιών μαζί με τις αθλητικές ομάδες της πόλης από σήμερα, Τετάρτη 31 Μάη, έως και το Σάββατο 3/6, από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα τμήματα ενόργανης και πυγμαχίας θα πραγματοποιήσουν επίδειξη αύριο Πέμπτη 1/6 στις 5 μ.μ., στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Επίσης, τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ θα αγωνιστούν το Σάββατο 3/6, από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο.

Το Σάββατο 3 Ιούνη στις 8 μ.μ. θα γίνει η λήξη των εκδηλώσεων με την καθιερωμένη παρέλαση και τη βράβευση όλων των παιδιών, που θα γίνει από την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα βραβευθεί από το δήμο Καισαριανής μαζί με τη μητέρα της που είναι κάτοικος Καισαριανής, αλλά και παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, Ζωή Βαρέλη, για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Εξάλλου, με αφορμή την ολοκλήρωση των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού για τα παιδιά του Δημοτικού που έγιναν σε συνεργασία με τη ΓΓΑ και το δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο «ΝΗΑΡ - ΗΣΤ» ο δήμος Καισαριανής σημειώνει μεταξύ άλλων: «Με την προσπάθεια όλων καταφέραμε και φέτος να λειτουργήσει ικανοποιητικά το Πρόγραμμα "Αθλητισμός για Ολους", προσφέροντας αθλητισμό και παράλληλα ψυχαγωγία στα παιδιά. Θεωρούμε τον αθλητισμό δικαίωμα όλων των δημοτών και οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι πρέπει να εξυπηρετούν πρωτίστως αυτό το καθήκον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ