Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές προσκλήσεις

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι η σημερινή προσκεκλημένη του Φεστιβάλ Βύρωνα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα δώσει συναυλία στις 8.30μμ, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», προσφέροντας ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί η φωνή της, όπως είναι ήδη γνωστό, το φετινό καλοκαίρι συναντά το ταλέντο της ομάδας κρουστών «Ηχόδραση» του Νίκου Τουλιάτου. Το εκπληκτικό ταμπεραμέντο των 14 χεριών που συγχρονίζονται μαζί της παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό θέαμα, μια μοναδική συνύπαρξη τόσων κρουστών με μία φωνή. Στον ίδιο χώρο, αύριο, θα δώσουν συναυλία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελένη Πέτα.

  • Την πρώτη τους συναυλία στο Λυκαβηττό δίνουν σήμερα (10μμ), τα «Διάφανα Κρίνα». Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την πεντάχρονη πορεία του στο κοινό της Αθήνας, ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία.
  • Η Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Ανδριόπουλου, θα παρουσιάσει τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» και τα «Λαϊκά Προάστια», σήμερα (9μμ), στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής», στην Ηλιούπολη. Η συναυλία αφιερώνεται στη μνήμη της Σωτηρίας Μπέλλου. Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Ελένη Δήμου, Μαρία Δημητριάδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ