Παρασκευή 16 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Κληρώνει» για προπονητή στον ΠΑΟΚ

Σήμερα αναμένεται να είναι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η κρισιμότερη μέρα στον ΠΑΟΚ για το θέμα του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βλάνταν Ιβιτς. Με το χρόνο να κυλά πλέον σε βάρος του «Δικεφάλου του Βορρά», ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λιούμπος Μίχελ φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο επιλογές και να έχει ενημερώσει γι' αυτές τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να καταλήξει στον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

ΑΕΚ: Με ανακοίνωσή τους η ΠΑΕ ΑΕΚ και η εταιρεία «Δικέφαλος Κατασκευαστική 1924», που έχει αναλάβει να «τρέξει» τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου, γνωστοποίησαν και επίσημα την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Την υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χ. Σπίρτζης, και όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, «ξεπεράστηκε το τελευταίο εμπόδιο προκειμένου να εκδοθεί άδεια κατασκευής».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μετά από 15 χρόνια, ο Στέφανος Κοτσόλης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Το συμβόλαιο του 37χρονου τερματοφύλακα, που λήγει αυτό το μήνα, δεν ανανεώθηκε. Στην ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός εύχεται καλή συνέχεια στον Στ. Κοτσόλη, ενώ χαρακτηρίζει «άνω τελεία» τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών σε αγωνιστικό επίπεδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ