Σάββατο 17 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εμεινε στο λιμάνι ο Β. Μάντζαρης

Το δρόμο του Γιώργου Πρίντεζη ακολούθησε χτες και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ετσι, για τους διοικούντες των «ερυθρολεύκων» και την πρόθεση να κρατήσουν αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, έληξε με επιτυχία και το δεύτερο σημαντικό ζήτημα που είχαν να κλείσουν. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν χτες και έφτασαν σε συμφωνία χωρίς να υπάρξει κάτι το ιδιαίτερο. Η φημολογία πάντως ήθελε τον παίκτη να έχει και πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Πλέον για τη διοίκηση του Ολυμπιακού σειρά παίρνουν τα θέματα της ανανέωσης του συμβολαίου του σέντερ Νικόλα Μιλουτίνοφ, που πάντως περιμένει να δει και τις προθέσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς (έχουν τα δικαιώματά του), και της απόκτησης ενός γκαρντ.

ΠΑΟ: Το τι θα γίνει με τους Κρις Σίνγκλετον και Μάικλ Τζέιμς είναι το κύριο που θα καθορίσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο υπάρχει όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του αν έρθει πρόταση από το ΝΒΑ, ενδεχόμενο που φαίνεται να είναι ανοιχτό. Πιο δύσκολη για τους «πράσινους» φαντάζει η περίπτωση του Τζέιμς, που μένει ελεύθερος, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει την παραμονή του.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Τρέιβον Ράιτ για 1+1 χρόνο ανακοίνωσε χτες το Ρέθυμνο, η διοίκηση του οποίου ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο, ύψους 2.01 παίκτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ