Τρίτη 20 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Παγκοσμίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών του πόλο ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 15 έως τις 30 Ιούλη. Σημειώνεται πως η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος ως κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2015.

Τις επόμενες μέρες η ελληνική ομάδα θα μπει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, που περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια. Η αρχή γίνεται το τριήμερο 23 - 25 Ιούνη οπότε η Εθνική θα πραγματοποιήσει κοινό προπονητικό καμπ στη Γλυφάδα με το Μαυροβούνιο, που θεωρείται από τις πιο ισχυρές ομάδες αυτή τη στιγμή ενώ κατέχει και τον τίτλο της δευτεραθλήτριας κόσμου (2016).

Μετά το τριήμερο προπονητικό καμπ, η ελληνική ομάδα με το Μαυροβούνιο και τις Ισπανία, Καναδά και Ουγγαρία θα συμμετάσχουν στο «Σαμαρτζίδης Καπ», σε ένα γερό τεστ, λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και την ελληνική αποστολή να έχει σοβαρά και αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, η Εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 11-10 σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας τους στη γειτονική χώρα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 4-1, 2-3

Ιταλία: Γκορλέρο, Ταμπάνι 1, Γκρανιολάτι, Κουεϊρόλο 2, Ραντίκι 1, Αεϊόλο 1, Πικότσι 1, Μπιανκόνι 1, Εμολο 1, Γκαλάρντι, Κότι 2, Ντάριο 1, Λάβι, Μπαρζόν, Μίλιο

Ελλάδα: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χ., Πάτρα, Κώτσια 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ