Τρίτη 20 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ηρθε ο Εμποκανί για Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χτες ο Κονγκολέζος επιθετικός Ντιεμερσί Εμποκανί, που εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος πρώην παίκτης της Χαλ Σίτι αναμενόταν μέχρι αργά χτες το απόγευμα να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής, προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η ένταξή του στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή της ομάδας, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Εμποκανί φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των «ερυθρολεύκων», Μπέσνικ Χάσι, με τον οποίο συνυπήρξε για μία διετία (2011-13) στην Αντερλεχτ, όταν ο Κοσσοβάρος τεχνικός ήταν άμεσος συνεργάτης των Αριελ Γιάκομπς και Γιον φαν ντεν Μπρομ.

ΠΑΟΚ: Την απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε χτες και επίσημα ο ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, με αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κινηθεί για την απόκτησή του. Την ίδια στιγμή, σενάρια φέρνουν τους διοικούντες του ΠΑΟΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τσέχου διεθνούς τερματοφύλακα Γιαν Λάστουβκα.

ΑΕΚ: Κόντρα στη Γάνδη θα κάνει την «πρόβα τζενεράλε» πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της η ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα σε διεθνές φιλικό αγώνα στις 19 Ιούλη στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της «Ενωσης» Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει τη διεξαγωγή δυνατού διεθνούς φιλικού τεστ λίγο πριν η ομάδα μπει στη διαδικασία των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ