Πέμπτη 22 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στα άκρα οδηγούνται ΠΑΟ και Μπεργκ

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό επιθετικό Μάρκους Μπεργκ, μετά την επιδίωξη του δεύτερου να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Το γεγονός μάλιστα ότι μετέβη στα Αραβικά Εμιράτα και συζήτησε με την Αλ Αμίν, χωρίς κατά τα φαινόμενα να έχει ενημερωθεί ο Παναθηναϊκός, δημιούργησε ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών. Μετά το περισταστικό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονιζόταν πως αν και η θέλησή της ήταν να παραμείνει ο Σουηδός στην ομάδα, εντούτοις θα σεβαστεί την όποια απόφασή του. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η πρόθεση του Μπεργκ να συζητήσει με τους διοικούντες της αραβικής ομάδας το ενδεχόμενο συνεργασίας με ποσό πολύ χαμηλότερο της ρήτρας που έχουν βάλει στο συμβόλαιό του οι «πράσινοι» για το ενδεχόμενο αποχώρησης (5 εκατ. ευρώ).

Η συνέχεια δόθηκε με την κατάθεση προσφυγής από πλευράς Μπεργκ, ζητώντας τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος. Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι η προσφυγή δεν έχει υπόσταση, καθώς οφείλουν μόλις μια δόση, αυτή του Μάη, που δεν του δίνει δικαίωμα προσφυγής. Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ να ετοιμάζει καταγγελία προς την UEFA του Μπεργκ, της Αλ Αμίν και των μάνατζερ που εκπροσωπούν τον Σουηδό φορ για τις συζητήσεις τους, οι οποίες θεωρούνται παράτυπες, αφού έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

ΑΕΚ: Παίκτης της ΑΕΚ είναι επίσημα από χτες ο Πορτογάλος Ελντερ Λόπες, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης αγωνιζόταν με τη Λας Πάλμας στο ισπανικό πρωτάθλημα και παρόλο που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018 έμεινε ελεύθερος. Ο ίδιος χαρακτήρισε την ΑΕΚ μεγάλο σύλλογο, ανέφερε πως γνωρίζει αρκετούς παίκτες της ομάδας, ενώ μίλησε και για τη συγκυρία να πηγαίνει σε ομάδες που φοράνε κίτρινα.

ΠΑΟΚ: Ο νέος τεχνικός της ομάδας Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παρουσιάζεται σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέντευξη Τύπου, όπου ο 43χρονος Σέρβος προπονητής αναμένεται να αναλύσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, με τη φημολογία να θέλει τους διοικούντες να έχουν καταλήξει στην επιλογή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ