Σάββατο 8 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απεργιακές συγκεντρώσεις και συνελεύσεις

Στην Αττική, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας μαζί με Ενώσεις Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών και Εμπόρων οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 16/7, στις 12 μ., στο Μοναστηράκι. Στη συγκέντρωση καλεί και ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής προετοιμάζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις των δύο κλάδων, διοργανώνουν κινητοποίηση ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, στην Τρίτη 11/7, στις 6 μ.μ., στην αρχή της Ερμού. Η κινητοποίηση θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επιτυχία της απεργίας, το σωματείο προγραμματίζει περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., προγραμματίζει διευρυμένη συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης, ενώ την Τρίτη 11/7 θα πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σύλλογο Μικρών και Αυτοαπασχολουμένων Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης.

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση στις 19.30, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο (Φωκαίας 26), ενώ απευθύνει κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 16 Ιούλη, στις 9 π.μ. στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου όρισε την απεργιακή συγκέντρωσή της στις 16 του Ιούλη στις 10.30 π.μ. στα δικαστήρια.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας καλεί σε απεργιακή κινητοποίηση στις 16 του Ιούλη, στις 11 π.μ., στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Την Τετάρτη 12/7 καλεί σε Γενική Συνέλευση, στις 8.30 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας (πλατεία Διάκου, 1ος όροφος).

Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 10/7, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καλεί σε συγκέντρωση στις 16 του Ιούλη, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Ρόδο, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νησιού, οργανώνει συγκέντρωση τη μέρα της απεργίας, στις 10 π.μ., στα γραφεία του στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ