Πέμπτη 13 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Για τις κεντρικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία

Το σύνθημα του 43ου Φεστιβάλ θα ηχήσει το επόμενο διάστημα και σε εκατοντάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε γειτονιές, χωριά, μικρές και μεγαλύτερες πόλεις της Θεσσαλίας και θα πάρει πορεία κορύφωσης το Σεπτέμβρη, με τις κεντρικές εκδηλώσεις σε πρωτεύουσες των τεσσάρων θεσσαλικών νομών. Ηδη διακινείται το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης του Φεστιβάλ από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την περιοχή.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν πολιτικές ομιλίες από μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Σε όλα τα Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες, αφιερώματα, θα παίξουν τοπικά μουσικά σχήματα, θα οργανωθούν εκθέσεις, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», παιδότοπος κ.ά.

Το πρόγραμμα των, ανά νομό, κεντρικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

  • Στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, στο Μύλο Ματσόπολου. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.
  • Στην Καρδίτσα, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στο προαύλιο του 1ου Λυκείου (απέναντι από το Παυσίλυπο). Με πολιτική ομιλία, αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση, μουσικά σχήματα κ.ά.
  • Στο Βόλο, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Ρήγα Φεραίου. Στις 15 Σεπτέμβρη stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με την Γιώτα Νέγκα.
  • Στη Λάρισα, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, στην Κοίτη του Πηνειού. Στις 15 Σεπτέμβρη μεγάλο λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη και στις 16 Σεπτέμβρη θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Imam Baildi.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ