Παρασκευή 21 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΚΩ ΚΑΙ ΛΗΜΝΟ
Αθλητικά τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά

«Μη "φτιάχνεσαι" στα μέτρα τους. Παλεύουμε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει!». Με αυτό το σύνθημα, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Ρόδο, Κω και Λήμνο διοργανώνουν το επόμενο διάστημα αθλητικά τουρνουά μπάσκετ 3on3 και ποδοσφαίρου 5x5.

Αναλυτικά οι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:

  • Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με σύνθημα «Βάλε τρίποντο ζωής - πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά» θα γίνει αύριο Σάββατο στη Ρόδο, στις 6 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο Κρεμαστής (δηλώσεις συμμετοχής: 6945881678, 6946884884, και στο ep.aegean@gmail.com) και την Κυριακή 30 Ιούλη στην Κω, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ, Κέφαλος (δηλώσεις συμμετοχής: 6972785487 και στο ep.aegean@gmail.com)
  • Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με σύνθημα «Κλώτσα την μπάλα, όχι τη ζωή σου» θα γίνει την Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., στη Μύρινα Λήμνου (Δηλώσεις συμμετοχής: 6976983878 και στο ep.aegean@gmail.com).

Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις των νησιών σημειώνουν:

«Καλούμε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους των νησιών, κάθε νέο και νέα να φτιάξει την ομάδα του και να συμμετέχει στα τουρνουά.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουμε σταθερή δράση με ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι θέσεις "για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις" είναι όπλο στην πάλη του λαού και της νεολαίας, ενάντια στο σύστημα που θέλει στην υπηρεσία του νέους και νέες με το κεφάλι σκυφτό και το μυαλό θολό.

Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της υγείας του ανθρώπου, είναι όπλο στη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Σήμερα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, μαζί με την πάλη για την πρόσβαση στον Αθλητισμό από όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, με αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά.

Τα ναρκωτικά αξιοποιούνται για να ναρκώνουν τη σκέψη, να βάζουν στο περιθώριο ένα κομμάτι νέων, να αλλοιώνουν τη συνείδηση και τις επιλογές τους, τον τρόπο που οργανώνουν τη ζωή και την καθημερινή τους δραστηριότητα. Είναι "όπλο" του σάπιου συστήματος!

Δεν υπάρχουν "σκληρές" και "μαλακές" αιτίες, υπάρχουν ΑΙΤΙΕΣ! Δεν υπάρχουν "σκληρά" και "μαλακά" ναρκωτικά, υπάρχουν ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα, κανείς δεν πρέπει να "σπαταλά" τη ζωή του ψάχνοντας λύση στη φυγή.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ