Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Κορυφώνεται η προφεστιβαλική δραστηριότητα στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με κεντρικό σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς (Βλ. Μαγιακόφσκι)». Ηδη από τις αρχές του καλοκαιριού, το Φεστιβάλ, το μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της νεολαίας, πέρασε από δεκάδες σημεία της χώρας με πολύμορφες εκδηλώσεις, όπου η νεολαία που αγωνιά και προβληματίζεται, συναντιέται με την πολιτική του ΚΚΕ και τη δράση της ΚΝΕ.

Για αυτές τις μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Παρασκευή

Στο Αλιβέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και λαϊκό γλέντι.

Στο Ποδοχώρι Καβάλας, στο «Τζιρίφ», στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Στην Ικαρία, στο Μονοκάμπι, με ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Σάββατο

Στο Λιτόχωρο, στις 8.30 μ.μ., στο θεατράκι, στο πάρκο. Θα μιλήσει η Ρούλα Γεωργιάδη, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Πιερίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μoυσικοθεατρικό αφιέρωμα στα «Μακρονησιώτικα» του Γιάννη Ρίτσου και συναυλία.

Στην Ερέτρια, στην κεντρική πλατεία. Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου

Στη Λήμνο, στο λιμάνι της Μύρινας, μπροστά από το Δημαρχείο, στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Τάσσο, προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αγωνιστικά και προοδευτικά τραγούδια από τοπικά μουσικά σχήματα, έκθεση πολιτικού, λογοτεχνικού και παιδικού βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ