Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΕΔΥΕΘ
Παρουσία στη «Βαλκανική Πλατεία»

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης - Συκεών, με τη στήριξη της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, συμμετέχει και φέτος στην καθιερωμένη διοργάνωση «Βαλκανική Πλατεία» του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, με περίπτερο που λειτουργεί από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη.

Στο περίπτερο οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για τη δράση της Επιτροπής Ειρήνης Νεάπολης - Συκεών και της ΕΔΥΕΘ, να βρουν έκθεση με αφίσες και άλλα ενημερωτικά υλικά, καθώς και το περιοδικό της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), βιβλία κ.λπ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης - Συκεών και η ΕΔΥΕΘ καλούν τα μέλη και τους φίλους να επισκεφτούν το περίπτερο και να στηρίξουν τη δράση του αντιιμπεριαλιστικού - αντιπολεμικού κινήματος.

Ειδικά για τη «Βαλκανική Πλατεία» η ΕΔΥΕΘ έχει εκδώσει και μοιράζει προκήρυξη σχετικά με τη χυδαία αντικομμουνιστική έξαρση στην ΕΕ και στη χώρα μας, που επιχειρεί να σκεπάσει τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού χτες και σήμερα και προετοιμάζει νέες επιθέσεις ενάντια στους κομμουνιστές, στα εργατικά και τα λαϊκά κινήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ