Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αγαπημένα παραμύθια με κούκλες και ηθοποιούς

Με πολλά παραμύθια και παραστάσεις που μαγεύουν, υποδέχεται τα παιδιά και αυτήν τη χρονιά το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο «White Puppet», στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο, τηλ.: 211.8009.838). Το Θέατρο Κούκλας ξεκινάει τη νέα θεατρική σεζόν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτέμβρη, με παραστάσεις με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Για φέτος προγραμματίζονται οι παρακάτω παραστάσεις:

-- Κάθε Σάββατο, στις 11.00: «Πολύχρωμο Παραμύθι» (50')

Μια παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 1,5 - 3,5 ετών. Εδώ και έντεκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έχει αποτελέσει για πολλά παιδιά την πρώτη επαφή με τον κόσμο του Θεάτρου. «Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα...».

-- Κάθε Σάββατο, στις 12.15: «Τα τρία γουρουνάκια» (50')

Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών. Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία και τα όνειρα.

-- Κάθε Σάββατο, στις 17.30: «Παραμύθια της θάλασσας» (50')

Η καινούρια παράσταση του Θεάτρου Κούκλας, που απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών. Ηθοποιοί, κούκλες, ζωγραφική στην άμμο θα μεταφέρουν τους θεατές σε έναν κόσμο παραμυθένιο, όπου οι ήρωες θα τους μιλήσουν για τη χαρά και την ελπίδα, την αγάπη και τη γενναιοδωρία, τα όνειρα και την ευτυχία. Μετά την παράσταση πραγματοποιείται εργαστήρι, όπου οι θεατές θα γνωρίσουν την τέχνη του Sand Art, ζωγραφίζοντας στην άμμο.

-- Κάθε Κυριακή, στις 11.00: «Το μαγικό καραβάκι» (50')

Μια παράσταση για παιδιά 1,5 - 3,5 ετών, πάλι με την τεχνική Sand Art. Μουσική και μαγικές εικόνες περιμένουν τους πιο μικρούς θεατές, που μαζί με το Μαγικό Καραβάκι θα κάνουν αυτό το ταξίδι, παίζοντας, συμμετέχοντας και γνωρίζοντας την υπέροχη τέχνη του Θεάτρου.

-- Κάθε Κυριακή, στις 12.15: «Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκια» (50')

Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών, βασισμένο στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ.

-- Κάθε Κυριακή, στις 17.30: «Πέτα, Λούδα!» (50')

Για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών με κούκλες και τεχνική Sand Art. Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής Κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ