Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Την ερχόμενη βδομάδα

Δεκάδες τα φεστιβαλικά ραντεβού και την ερχόμενη βδομάδα σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα στις εξής πόλεις:

Αγρίνιο: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αλεξανδρούπολη: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Ακαδημίας, με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βέροια: Στις 8 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Εδεσσα: Στις 8 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Βαροσίου, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ζάκυνθος: Στις 10 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., στην πλατεία Σολωμού, με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος ΚΣ ΚΝΕ.

Ηγουμενίτσα: Στις 8 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., στα Πλατανάκια, με ομιλήτρια την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα της Οργάνωσης Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.

Καλαμάτα: Στις 8 - 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Λιμενικού, με ομιλητή κατά τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ στις 9 μ.μ., τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 9.30 μ.μ., στο Α' Λύκειο (απέναντι από «Παυσίλυπο»), με ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη, στέλεχος και βουλευτή του ΚΚΕ.

Κέρκυρα: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στην Πάνω Πλατεία, με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη.

Κοζάνη: Στις 8 Σεπτέμβρη στις 9.30 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο, με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λαμία: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 9.30 μ.μ., στο Πάρκο πρώην στρατοπέδου Τσαλτάκη, με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Νέα Μουδανιά: Στις 5 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Μουδανιών, με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

Πρέβεζα: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στο Πυροβολικό, με ομιλήτρια την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Πύργος: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Κούβελου, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

Ρέθυμνο: Στις 10 Σεπτέμβρη στις 9 μ.μ., στην Πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάμος: Στις 9 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στην Πορφυριάδα στο Καρλόβασι, με ομιλητή τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σέρρες: Στις 10 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Χανιά: Στις 8 - 9 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, με ομιλήτρια τη δεύτερη μέρα στις 9 μ.μ., την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ