Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, την περασμένη Κυριακή, για έβδομη συνεχή χρονιά, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών στον κινηματογράφο «Αλκυονίς».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε παιδική θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Τρομπετίνι», με ένα έργο εμπνευσμένο από το «Ερωτευμένο Σύννεφο» του Ναζίμ Χικμέτ. Στο τέλος της παράστασης δόθηκαν δώρα στα παιδιά, σχολικές τσάντες με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Λεωνίδας Σακκάς, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, σημείωσε ότι η «δίκαιη ανάπτυξη» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, «όταν έρθει, θα πατάει πάνω σε τσακισμένα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες», ενώ υπογράμμισε πως «οι αγώνες που είναι σε εξέλιξη σε διάφορα εργοστάσια και μαγαζιά του Τύπου, δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους σε αυτά, αλλά όλους τους συναδέλφους σε όλους τους χώρους. Γι' αυτό και το επόμενο διάστημα θα πρέπει να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και όλοι οι συνάδελφοι του κλάδου αλλά και τη μαχητική τους στάση απέναντι σε κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης, εξαπάτησης και τσακίσματος όποιου εργασιακού δικαιώματος προσπαθήσουν να πειράξουν, εργοδότες και κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ